[ U FOLLOW ME..]

Thursday, August 16, 2012

[ PATAH 1000 ]

::

Semenjak BLOG leh upload Youtube ni, suka plak aku nk mengupload macam-macam klips.

Kali ni nak ajak layan citer PATAH SERIBU lakonan Sharnaaz Ahmad n Shila Amzah.
Not bad la lakonan Shila. 
Walaupun story line citer ni maybe predictable, tapi skrip dia nice la, sempoi.
Pelakon dia sampaikan skrip pun dengan baik. Tak la skema jawapan sangat.

And of courese pasangan hero dan heroin citer ni memang sangatla padan, sweettttt sangat ~mata pandang ke atas, tangan kat bahu. ^-^

Jangan risau bukan jelespun, sukaaaaa.

Jom layan....



p/s:: orang kalau patah hati memang la patah 1000 ;(

No comments:

Post a Comment