[ U FOLLOW ME..]

Thursday, August 16, 2012

[ Kerana Top Up ]

::

Haha.. bosan la wei..


Cakap pasal top-up, teringat zaman Universiti dulu..masa diploma..nak topup kena ada RM60 hinggit. Mahal nak mati, walaupun time tu pakai hp Nokia 3310 je. Itu kira paling canggih la, sbb boleh main game ular! haha 

Budak zaman sekarang ni lain la, zaman sekolah diaorang iPhone dah kluar dah boleh pakai iPhone walaupun sekolah rendah..Adehh..aku dah keja baru leh pakai. Tu pun pikir banyak kali nak pakai ke tak..?


::

p/s: pernah share top up, dan call guna format 2 seconds nak jimat top up.

No comments:

Post a Comment