[ U FOLLOW ME..]

Wednesday, March 21, 2012

[ THESIS OH THESIS ]




[


TOLONG LAH..~ intonasi jaafar ONN dalam siri CILI PADI plsss

Sapa la agaknya yang dapat tolong aku buatkan thesis master aku ni

weiiiiiiiiiii...!!!! ~ menjerit sekuat hati ni..!!!!

aku malas la plak nk teruskan master ni...tp sayang plak sbb dah nk hujung sangat dah pon..

semua subjek dah settle dah ..ni tinggal thesis je ni ha..

dah 5 semester dah kot.. dah macam diploma plk lamanya nak mengabiskan master ni..

tp kalu nk ikutkan cerita aku, diploma aku buat 3 tahun lebih~ kantoi paper akaun..huh..!

degree pun 3 tahun..~lulus cemerlang ye..kau ada??

adoi master pon nk 3 tahun gak ke...?
ni la penangan bekerja sambil belajar ni..

dah sbb lambat sangat abis..sampai aku nye chairman supervisor pon dah brenti keja..adoiiii..~pengsan

dia tak tahan tunggu aku lama sangat ke..? mmm apa la nasib..
so aku rasa kena tukar yg supervisor best sikit..
visor keta yg silikon punya best je..so tukar supervisor silikon gak la ~ting tong tetiba..takde kena mengena..

tintong tintong aku pun result cemerlang what!!!



so aku rasa Dr. Megat Al-Imran lah..calon yang paliinnggg sesuai untuk ganti CHAIRMAN aku..

Dr adalah lecturer paling sempoi..tajuk thesis aku pun, aku rasa aku cedok idea yg dia kasi kat aku 3 tahun dulu gak ni..
kira ok la ye...

Dr Megat plsssssss terima saya plsssss.

kali ni saya dah tekad ni,
azam baru..nak abiskan juga master ni..
ye la..nk jadi penyampai berita tak kesampaian dah ni..
kena tukar kerjaya la nampak gaya nye

tp mintak maaf la ye Dr. Megat..saya dah nominated nama Dr. senyap2 ni tanpa bagtau Dr.

ok kan je la ye..kira jadi je la ni..~ pak pong pak pong kompang dipalu...erk! giler?



oh Thesis kenapa la ko susah sangat nak buat..
RENGSAAAAA LAHHHHHH..!!!!!


]

2 comments:

  1. adoi sangat2 cemerlang kut...sayang la mie kalau tak habiskan .....sayang seribu kali sayang temanya....go miemie go

    ReplyDelete
  2. haha sayang mak limah sayang..
    tp ko tak payah nk impress sangat..kat UPM ni temanya senang je kot nk dpt markah seperti itew.. opss
    so aku memang niat nak abiskan..tunggu..~pengsan

    ReplyDelete