[ U FOLLOW ME..]

Friday, August 6, 2010

[ ORANG ARAB KEKWAT LA ]



=ORG ARAB KEKWAT LA=





orang kata masa nk naik kapal terbang takut skit..tapi aku rasa ok je, rasa macam naik train, komuter je.hahaha cuma dia laju skit je...bila dah kat atas tu rasa best je tgk pemandangan bumi kat bawah, dengan lampu jalan yang banyak.





tapi yg kelakar pramugara egypt airlines ni ala2 tua haha, badan gemuk2 siap kepal botak la..macam ni pon leh jadi pramugara. plk tu aku yang duduk paling tepi asyik kena langgar ngn dia je, maklum la jalan dah la kecik dia plk besar, kasar plak tu..xsopan bila time serve.kalu buleh bukak tingkap dah lama aku tolak dia ke bawah. mesti cepat smpai ke bumi sbb dia berat hahaha



sampai kat airpot kaherah pon sama, salah isi borang di koyak je, dengan muka kekwatnya..pastu semua barang diaorang nak, selamba je mintak kat kitaorang, ada student medic tu siap nak mintak jam tgn dia lagi..apakah..? kawan aku si azley plk selamba je dia rampas pen. pen bukan lawa sgt pun, fancy skit je..tu pun dia nak..macam sial..





kalu kat imegresen plk sama je, baju kurung utk budak2 gaza pun nak curi. depan mata pon nk curi..coi kata diorang mamat arab imegresen mmg suka pow, kalu korang beli survineior banyak2 diaorang akan ambik 2-3 dgn ayat..''NICE''. pastu terus ambik, TAK MALU langsung..huh kita tinggalkan pak arab tadi dgn serbannya..eh nama je pak arab tp tak pakai serban pun..







2 comments:

  1. Hi.. Lama tak baca ur blog.. Last day.. saje try buka ur blog.. rupanya ada cerita baru walaupun tak banyak.. hihi.. nice writing..

    ReplyDelete
  2. tak perasan bila pulak mengomen ni haha

    ReplyDelete