[ U FOLLOW ME..]

Wednesday, January 13, 2010

[ aku pun nak jugak.. ]


bestnya..

itu perkataan yang terdetik dalam hati aku bila baca blog zila..
terutamanya cerita pasal perasaan dia sepanjang dia mengandung..
rasa macam nk mengandung la plk...
haha..mesti best kan,
tapi hakikatnya pompuan je leh rasa semua tu..
aku nk jugak ...

macam best sgt nk dpt baby..
saat ditendang, mengeliat, berlaku sentuhan
dan bercakap dengan baby n sbgnya..
semuanya aku nampak best..
aku pun nak jugak..

pastu bila berpeluang ada anak sendiri
hasil sperma sendiri sudah pasti lagi seronok..
lebih2 lagi kalau anak macam muka sendiri
ensem, comel, cute, manis, dan semua la yang baik2
haha aku pun nak jugak..

tpi bila ye..tak sedia lagi la katanya..
xcukup ilmu didada nk jadi suami n bapak orang
ye la kan masih serba kekurangan la..
tapi sampai bila..
seronok tgk kawan2 kawin..
aku pun nk jugak..

time kawan2 kawin,
aku tgk masing2 pakai baju kawin lawa2 ..
orang ambik gmbar, semua orang happy,
post gmabar kat facebook..
gmbar kawin plak di edit lawa2..
dpt hadiah kawin,
dapat bnyak duit salam hehe

aku pun nk jugak...
serius aku nak..
hah tak, aku tak serius..

4 comments:

  1. hehe..nur amina cte nur kasih ke..
    masanya akan tiba nanti..skg ni nikmatilah hidup bujang sepuasnya..t x leh nk patah balik..

    ReplyDelete
  2. hihi tq zila nasihat berguna...

    ReplyDelete