[ U FOLLOW ME..]

Tuesday, November 24, 2009

[ hitamkeluar ]

malam kelmarin umah aku blackout..!

bosan nak mati, yang ada kat umah, aku n mak bapak aku je..

ingatkan nk main internet guna laptop..tp malangnya..laptop abis bateri la pulak..time2 tu la bateri abis..kalu tak leh layan facebook ke..ym ke..

so malam yang membosankan itu, aku ditemani sebatang lilin yang membakar dirinya utk menerangi aku...dan juga ubat nyamuk..ye la kan, nyamuk time2 blackout ni la diaorang nak berpesta..tambah2 lagi darah aku ni darah yang diidamkan oleh ratu2 nyamuk yang membiak, beranak cucu kat belakang umah aku tu..ada istana besar kat belakang tu..!




terima kasih la kepada ubat nyamuk yang membantu menolong menghalang nyamuk2 tu hinggap kat daging aku yang semakin montok ni..haha..



bosan2 tu aku msg la fariz , ingat nk hilangkan boring aku...sbb dia ni suka balas msg sesapa pun, suka melayan msg..sekali dia tak layan..lagi la bosan..pagi2 buta baru ingt nk balas msg aku..siap gelakkan aku sbb aku tido dlm kegelapan...xpe2

tapi Tuhan tu maha kaya beb..maha agung..semalam umah dia plk xde letrik..PADAN MUKA 3x..mengelejat kepanasan katanya..

dalam keadaan cacing kepanasan tu, ada ati nk berlari sejauh 5Km kat luar rumah dalam keadaan bogel..eee xmalu nak mati...mesti org ingt dia giler...tp bagi anak2 dara area taman umah dia pasti suka tengok..agaknya dah lama diaorang nk tahu ' saiz senjata sakti' dia...uuuuu i like..!!! tapi aku pasti, diaorang mesti hampa dan kecewa..hahaha



masa blackout tu, mlm tu sunyi sgt..bunyi setitik hujan pun dgr..time tu kepala otak aku pikir macam-macam..pikir pasal hidup aku, pasal masa depan aku dan sebagainya..sentimental sgt malam tu..last2 aku tertido.
.




3 comments:

  1. the?perluker si gemok tu punye cite?

    ReplyDelete
  2. kita kena pandai buat stori..
    kalu editor tahu ni mesti dia akan antar aku g outstation..sbb dlm satu stori leh buat dua stori..hahah

    ReplyDelete
  3. ubat nyamuk klasik ngan tudung periuk kamu tu mengingatkan sy pd rumah d kg.. rindunyer

    ReplyDelete