[ U FOLLOW ME..]

Thursday, April 2, 2009

[ berjalan lagi..!! ]

Berjalan lagi..aku pun tak paham budak2 ni, suka berjalan-jalan makan angin.. bnyak duit dioarang kan..gaji besar ke..? mm katanya akan datang nk g Melaka lagi..bulan 4 ni katanya...pastu dgr2 nk buat barbeku..
Tapi xpe la..utk trip melaka ni sebenarnya 2 in 1..macam beli spender la plk..haha beli satu kotak ada 2 helai spender..tp aku selalu beli yg 3 in 1..jimat..gaji tak besar..!! hihi



So alang2 dah g kenduri kawin zila kat tangkak, balik dari kenduri tu singgah sebentar di negeri Melaka..setakat melaka tu apa la sgt
Zaman2 tadika ,sekolah2 dulu pun dah penah p pon..rombongan2 sekolah sedia asyik g melaka..temapat bersejarah katanya.. so best jgk g ngn kawan2..kebetulan ramai plk yg join trip kali ini..kira ok la tu..



Dan yg aku tak bleh blah geng2 ni mmg suka la sgt bergambar..skit2 ambik gamabr..terutamanya si mahathir..asyik2 gmbar dia je yg ada,pastu pose ambik gamabr sama je.. bosan !! xnatural ok!! Org ambik gmbar biar la natural tak buat2 pose or sbgnya baru la la..satu je gamabr mahathir yangyg lain skit...gmbar yg kat bawah ni..tu pon sbb nk ejek cara aku bergambar..huh!



Mm trip kali ni ok je..takde apa yg berlaku pon..alhamdulillah..yg penting trip ni turut di join oleh si Ruby..walaupun bertongkat bagai. Tongkat khas daripada Hospital Pantai..terima kasih pada penaja.. dengan adanya tongkat tu baru la si ruby leh jalan2..hihi



Kita org tak g mana2 pun..di dataran pahlawan dan A-famosa (the?? ) . Dtg pon bukan nk buat kajian ke, folio sekolah ke, buat intibiu ke apa ke..datang nk ambik GAMBAR je..!!hahaha...




Dan aku plk..mmg nk g Melaka nk ambik gmbar..sekali kamera abis space dlm memory card! Ceh buang masa je..time2 nak ambik gmbar la memory dah abis..bengang gile..aku tak perasan la plk..last2 aku delete je mana yg xperlu..bila dah delete,kamera plk ‘jam’..benci nak mati!!!. tp di atas kesabaran aku akhirnya kamera aku ok balik ...ni gmbar aku tgh betul2 kemera aku yg mengong tu..!



Bila dah semua pic dah ambik dan semua berpuas ati..tibe la time makan..kitaorang makan besar tu..siap baca doa makan ramai2 lagi tu..sapa yg baca..aku jugak..sejuk mak mengandungkn aku..










makanan nye xla sedap sgt..biasa2 je..ingat nk makan asam pedas..tp restoran tu xde asam pedas, pelik la jugak..kata kat MELAKA..lain la kalu aku kat KEDAH ke..

then dah kenyang apa lagi balik la..


kepada ikmal.."KAMI SEMUA SETUJU"

sah? SAH, SAH , SAH..




















No comments:

Post a Comment