[ U FOLLOW ME..]

Thursday, February 5, 2009

[ first n last in Pangkor ]

me in pangkor


last week aku ngn member2 UPM aku g Pangkor..ala-ala percutian la..tensen keja kononnya..tensen la sgt...well aku pun xpernah g bercuti ngn kawan2 lagi semenajak keja..so aku join je la..excited gile nk p..si yda (yang betopi putih ala2 artis glamor tu ) katanya dah siap seminggu awal...!! wow kalu ajak g bercuti ke London tak tau la.agknya tahun ni nk p tahun lepas dah siap hahaha


disebabkan umah aku jauh dr umah diaorang..meeting untuk g pangkor aku tak join..! coi..!!
pelbagai AJK percutian ditubuhkan..oleh kerana aku takde, so xde la jawatan untuk aku..bile masing-masing dah ada jawatan...so aku pun melantik diri aku sbg AJK kecantikan??..hahaha ok la tu..sbb aku memang cantik pon...keh keh keh..aku tak kata, tp orang lain yang ngata-ngata aku cantik...jahat mulut diaorang kan..tak kisah la..=p kata orang 'ORANG CANTIK NI SELALU KENA FITNAH' eee sian geng2 yang muka macam CT Nurhaliza..asyik kena fitnah je..

dari dalam keta, tempat makan, R n R sampai atas bot nk p Pangkor, bebudak ni asyik nak ambik gambar je..fotografenye biasa la..si TAJUL..gambr dia pun jd kureng sbb asyik jd jurufoto je..belum sampai pangkor lagi dah berpuluh2 keping gambar ..boleh tak..?? oleh kerana semua suka nak ambik gambar...aku ketegorikan semuanya yang g pangkor ni perasan cantek..hahaha. tapi memang cantik pun tengok la budak yg pakai baju putih tu..hihi...nasib baik la si Tajul ni beli memory card lebih skit...8G lagi..memang memahami la si Tajul ni siap beli lense sbb nk ambik gambar kitaorang atas banana boat..opss!! sensitif la sebut permainan tu..!


antara aktiviti yang kitaorang lakukan kat pangkor walaupun sekejap..main buaian kat pantai..ala2 buai laju-laju sampai pokok ru,apa dalam baju..sendiri yang tahu..hahah nk kawin ngn anak raja la konon..




berpeluang gak g mandi kolam kat chalet kitaorang..nama chalet kitaorang Anjungan..(gambar chalet tak akan disiarkan..aku tak akan bg publisiti free kat diaorg..) kalu korang g pangkor. tak payah la dok chalet tu..memang la cantik dan selesa tapi...chalet tu banyak POLISI..silap2 kolam renang yang korang nk masuk tu kena berbaris ambik nombor plk..tak boleh masuk ramai2 nanti pecah kolam diaorang... and lgpun bilik air chalet dia western sgt...orang luar lehh tgk korang buat pe time korang mandi...eee xsesuai...


geng-geng wanita plk sibuk nak belajar berenang ngn aku...aku pun ajar walaupun sebenarnya aku pun tak reti nk ajar berenang.. hahah.tapi aku reti berenang k...si yus kata dia tak reti nk apungkan diri..tp bila lawan tahan nafas dlm air selamba je dia terapung...boleh?? hangin je aku..


gambar2 pose berangan aku pun bnyak gak...berangan ala-ala hero remaja la..korang nk kata berangan ke, apa ke.... ''ADA AKU KESAH..!!" hahaha






so Pangkor ni first time and the last time aku p sana..malas nk p sana dah..walaupun best..tapi aku tak nak p dah
lgpon buat pe tempat yg sama kan..
terengganu..wait ok
i'll be there..hahah

cut..!!

1 comment: