[ U FOLLOW ME..]

Saturday, January 3, 2009

[ terkejut beruk..!! ]

1 januari 2009 ari tu genap la aku punya birthday yang ke 26..tut dah tua gak bila pikir2
dulu aku nk sgt umur 21 pastu nak sgt umur 25..tapi bila dah masuk 26...tett...xmo la plk..
apa2 thanks God sbb still idup... alhamdulillah
then yang nk jadi kisah..birthday yg ke 26 ni la yg paling best sbb member2 opis (Amelia, fazie, ejan, nani and..fariz) buat suprise..!! haha..aku mmg tak dpt agak sbb diaorang buat sblm 1 jan..mlm 1 januari dlm kul 10 malam la.. memang la aku xleh nk agak..pandai diaorang kan..
nak jadi citer koknon2 si Nani ni ajak aku g Cavenzi ampang sbb nk tukar perabot yang dibeli last week..aku pun ikut je sbb dia kata aku ni pandai decorate umah n nk mintak pandangan aku...aku ok je la sbb aku mmg suka bab2 decorate umah..hihi
tapi yang jadi musykil nya..dia tak excited pun nk pilih2 perabot..aku pkir maybe sbb sales katil yg dia nk beli dan abis..(totttt failed jd pelakon..)
dipendek citer masa aku nk balik..bawak keta nani n nk keluar dari parking..geng2 opis dtg berlari ketuk cermin tingkap keta macam nk rompak keta nani..


aku apa lagi terkejut nk mampos. classmate aku time belajar dulu penah kena rompak kt tempat parking..diaorang pecahkan cermin keta n rampas kunci keta..tu sbb aku terkejut gile. di tambah plk ngn si fariz dtg pakai helmet oren dia (nani kata buruk giler helmet tu..haha).macam mat rempit..


bila dah kena sergah camtu..aku panik giler sampai tangan aku mengeletar nk potong kek yang mana lilin nya terpadam..boleh tak?? lilin plk dah kontot!! tak sesuai..(alasannya tunggu aku lama sangat..) hahaha padan muka.. kelakar giler

then lepas tu kitaorang semua naik bukit ampang sambut new year kat sana. best giler semua buga api kat klang valley leh nampak dr sana..
mm tu je la citer nye di hari lahir ke 26...tq la kengkawan semua

2 comments:

  1. hurmm besday aku 2 mac taw.sj bgtaw bye.hakhak

    ReplyDelete
  2. mmm
    xyah suprise2 la nanti tak jadi...hahah

    ReplyDelete