[ U FOLLOW ME..]

Sunday, January 25, 2009

[ sebab aku tak nk beli keta lagi..]



emm aku pun tak tahu nk beli keta bile..
lagipun duit tak cukup lagi..kalu nk disenaraikan keta apa yang aku beli..
for sure aku nak HONDA Jazz yang baru tu.. kaler PUTIH n plat number ME8311
hahaha




ari ni kisah sedih berlaku depan opis aku je..
keta member aku [ SUZUKI swift ] hilang 2 bijik tayar belah kiri..
dia parking betoi2 depan opis, maybe sbb keta dia paling tepi

so pencuri cilakak tu curi dua2 belah yang sama.

kesian giler, keta baru 5 bulan beli..
cepat giler diaorang buat keja, tak sampai sejam parking dah hilang.
ni kira kes yang kedua la budak opis aku yg kena selepas ''A" bukan nama sebenar yang aku citer tu.
maybe disebabkan ari ni semua opis berhampiran sedang cuti kot tu sbb dia senang nk curi..sebab tak ramai orang berdekatan.
apsal company aku tak CUTI??..well kalu tak cuti pun at least ada la guard jaga depan opis.selamat la jgk
haaaa disebabkan itu la aku tak nak beli keta ..takut tayar hilang macam member aku td..boleh??


aku rasa sedih n perihatin jugak la, kesian giler kat member aku tu
so aku pun turut sama tolong bubuh jet keta tu sbb dia tahan keta tu gune seketul batu je..sial betul la kan...

lelaki gagah yang lain seperti RUDY n WAN tgk je????

ceh!!

2 comments:

  1. pas nie aku nk tumpg ltk keto umh ko ah pastuh aku naik beskal g opis boleh x?hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh sgt ..pak guard umah aku tu xde kenderaan.atleast dia nk g mkn malam2 leh la pinjam beskal ko..

    ReplyDelete