[ U FOLLOW ME..]

Sunday, January 11, 2009

[ hari ke 2 d Ganu]




emm morning..baru bangun tido ni
hari ni ari kedua dia t'ganu..
tak tahu la apa akan berlaku ari ni
nampak nye macam takde tekanan macam semalan
sbb aku dah belajar cara nk capture send and sbgnya..
tp sapa tahu kan.apa-apahal aku citer malam kang
so far pagi ni ok lagi..

[sesi petang ]


geramnya aku
takde yang best pun dok kat terengganu ni sbb semua asgment kena hantar ari yang sama
tu yg aku bengang tu..
pastu stori plak bnyak...nk hantar visual plk lembab nak mampos!! tensen nya..
aku rasa ari ni kira dah yang paling terbaik aku komitedkan keja aku..
mm dok sini mmg betoi2 mcm menghambakan diri pada company je

dr pagi aku bngun just untuk kerja keja dah jadi 12 jam dah.. tensen nya...
aku tak kisah langsung kalau kena g out station tp balik outsation baru buat stori..
camtu rilek skit.. baru best..

ah walaupun aku bnyak membebel..for sure tak dtg kan faedah so better ku buat je redha je
dah nama pon keja (optimistik )
so baik stop kt sini je
...end bye.....

3 comments:

  1. sabor je lah ye.. itu lah aku rasa jgk dulu.. nk nagis je bila ke na g OS tu.. tp nasib aku kena g 2 ari je n dpt team yg best iaitu ijan n paris sentap tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. bersabawla wahai sahabat hahaha kan ader abg syg g la jln2 tgk penyu...hakhak

    jgn lupe beli bj kelawo :P

    ReplyDelete
  3. nk g jalan2? xde maknanya ok..
    dok kat pusat media ni je dah samapai kul 11 mlm
    nk gpenyu
    sekarang bukan penyu je menangis. aku pun menangis k!

    ReplyDelete