[ U FOLLOW ME..]

Wednesday, January 21, 2009

[ CDMS vs budak IT cute..!! ]

CDMS..? Apakah? (hehe ayat ijan)

haha...ari ni company aku lancarkan satu program baru bernama EDUWEBTV CDMS


konon2nya nk memudahkan reporter la...kerana reporte akan terima sms bg kod asgnment reporter untuk keesokkannya


mmg la memudahkan n canggih gile..tp yang kurengnya sms tu just kod sahaja. so xguna jugak la. yang canggihnya leh taip stori n pilih gambar untuk tulis stori guna CDMS ni je..yang bab untuk memudahkan trima nama asgment kepada reporter.. still susah gak. reporter kena g cc or kena cr internet jugak..kena bukak profile sendiri then check kat situ...kang senang kalu sms tu trus bgtau asgnment katne n kul brapa...kan lg senang..



well not to worry sbb diaorang nk upgrade nanti..cogrates pada yg bijak pandai buat program ni.


btw the storinya bukan yang tu.hihi...stori nya..


semua budak2 IT company aku naik atas untuk buat explaination kat semua reporters..!! berhubung dengan sistem yang baru ni..kira macam presentation la..


al kisahnya semua budak2 IT ni budak LELAKI...(ada 2, 3 org cute..) n kitaorang tak kenal pon nama-nama diaorang. so bila diaorang ni naik atas leh la kenal2


nak jadi citer si Fazi ni la(member pompuan aku-bertudung hitam ni..sipi2 je pic dia aku kasi tgk utk elak drp difitnah kemudian hari..haha).dia arap sgt2 budak IT yang kiut bernama 'A' (bukan nama sebenar ye) naik kat atas buat explaination ..xsabar2 nk dgr dia explain n tgk muka dia yg kiut tu haha

TAPI ..hampeh.. dia tak naik pon hahaha sbb dia budak Grafik..!!so xde kena mengena la plk.

ceh...!


tp takpe la..si fazi kata budak tu sombong..nk sembang ngn pompuan cantik je..opps so FAZI ni TAK cantik ke? THE?




1 comment:

  1. the?kiutker?xyahla fazi meh aku crkan yang lainla.. hadoi aku pon rase sistem br tuh nth pe2 nth mmg bgs utk buat stry xyah nk rebut gune preview mechine tp apela dr segi kesenangan utk dptkan info asgmnt?same jeh kan..blk2 amy n fazi gak yang kene call kastw asgmnt per.. apakah?hehehe

    ReplyDelete